volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

zaterdag 19 juni 2010

Fiesta
Hier zijn we nog druk met de voorbereidingen voor het feestje. Dit is al leuk hoor!Het Spaanse feestje van Suus hebben we vanmorgen gevierd. Al zeg ik het zelf het zag er leuk en vrolijk/feestelijk uit. De dames vonden het helemaal geweldig om de Spaanse jurkjes aan te trekken incl.schoenen met hakken. Daarna gedronken van de 'Sangria' en toen....Lekker dansen op Macarena.

Na lekker te hebben gedanst, hebben we nog bloempje prikje gedaan (ipv ezeltje prikje) nu dus een bloem prikken op het hoofd van een Spaanse Schone. Toen nog lekker geknutseld, waaiers en schilderij opvrolijken, pizza's versieren en opeten en veeeeeel lachen....Maar helaas kwam het eind weer veel te vroeg.

Het was een geslaagde Fiesta!!!!

1 opmerking:

  1. Wat zag het er leuk en vrolijk uit!! Helemaal een top feestje! Leuk die spaanse schone en de Macarena! Jammer dat het nu afgelopen is he? Maar je kunt nu nog even nagenieten van de mooie foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen