volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

dinsdag 17 januari 2012

Give Away

Het is zover...Ik ga mijn 1e give away weggeven. Het enige wat je hier voor mag doen is een reactie achterlaten (vind ik altijd leuk!) en een volger van KleineGelukjes worden is natuurlijk ook leuk. Zelfs een linkje mag je plaatsen ;-)


Wat geef ik weg. Een houten hart met een porselein roosje erop en een zelfgemaakt 60s portemonee en een stoffen bloem (wat zou jij met deze bloem doen?)



De uitslag ga ik 1 februari bekend maken.

Lieve groetjes
Sandra

17 opmerkingen:

  1. Owwwww wat leuk!!! Natuurlijk doe ik mee!
    Wat een leuke give-away!!! Wat ik met die bloem zou doen is denk ik gebruiken voor op een nieuwe kussen die ik van plan ben te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke give-away, ik waag een kansje hoor !
    Volger ben ik al, en ik zal een link op mijn blog zetten.
    En die bloem..... die gaat het ietwat saai kantoor opvrolijken als ik daar binnenkom met dit moois op mijn jasje !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe ook mee! Ik denk dat ik die bloem ga gebruiken om een tasje te pimpen! Leuk hoor je eerste give-away!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey,
    Wat leuk dat je meedoet aan mijn give-away! Natuurlijk doe ik ook mee aan jou give away. Ik denk dat ik met die bloem iets ga pimpen, een tas ofzo.
    Ik zal ook een linkje plaatsen op mijn blog.

    Liefs flo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten op mijn blog. Ik ben meteen een kijkje gaan nemen op jou blog. Wat ontzettend leuk! Ben meteen volger geworden en doe graag mee met je give away! De bloem zou erg vrolijk staan op een jasje, aan een sjaal of op een tas...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je weer leuke dingen gemaakt ! Ik ben al volger want ik ben je allergrootste FAN !! haha. Vooral dat hartje met porceleinen roosje vind ik heel leuk, zo zou ik elke dag aan je denken als ik er naar kijk (ahum). Anouk zou graag de portemonnaie willen hebben want die vindt ze gewoon supergaaf.
    En de bloem..... ik heb er al 2, een voor mijn colbert superleuk, en 1 op mijn sjaal omdat het een horrorwinter is.
    Dus...... ik denk dat de bloem op mijn nieuwe tas zou doen en elke keer als ik met anouk aan het winkelen ben, haar supergave portemonnaie uit mijn nieuwe tas opgepimpt door de kleine gelukjes bloem haal, begint de kassajuffrouw te stralen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi! Bedankt voor de tip! Goede naam: kleine gelukjes... Leuke blog heb je. Ik heb een stukje terug gelezen en wordt er helemaal vrolijk van! Lekker kleurrijk! Ik ga zo nog even in je winkeltje kijken! Liefs van MiM (ik zet een linkje op mijn blog)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo! Ik doe graag mee met je give away!Ik denk dat ik het bloemetje zou gebruiken om mijn oud jeansjasje op te smukken! Ik ben volger en maak wat extra reclame op onze blog www.fou-does.blogspot.com!

    Veel succes!
    Groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuk hier :) en leuke give away :) natuurlijk waag ik een kansje, met het portemoneetje maak ik dochter blij, het hart krijgt een mooi plekje in huis en de bloem is mooi als applicatie op een kado dat ik in gedachten heb :) en nu maar duimerdeduimerdeduimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi, Wat een leuke give away. Ik volgde je nog niet, maar ga dit zeker doen want je hebt een leuke blog. Ik wil graag mee doen met de give away. Ik vind de portemonee erg leuk! en het hart vind ik ook erg leuk. de bloem eigenlijk ook dus eigenlijk heb je gewoon een erg leuke give away! Groetjes Linsiedepinsie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi,

    Wat een gezellig blog heb je. Via via ben ik bij je terecht gekomen en ik ga je volgen gezellig. Mocht je een rare foto van mij krijgen Sorry maar ik krijg het even niet onder de knie om mijn profielfoto te plaatsen....blogger en picasa doen niet wat IK wil.
    Als je zin hebt, je bent ook altijd welkom op mijn blog.

    Liefs Francoise

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou wat een leuke give away zeg! Ik ga ook een poging wagen om kans te maken op, dit te gekke prijsje! Wat ik met de bloem ga doen? Ben bezig een boeket te maken op canvas van allemaal bloemetjes...deze zou een prominente plekje krijgen!!!! Ik zet een linkje op mijn blog! Voeg je meteen toe als volger, hoewel ik er beter meteen stalker van kan maken hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  13. leuk leuk leuk, ik doe graag mee met je give-away. Het bloemetje...........tja wat zou ik daar mee doen? Dat laat ik je dan zien als ik er iets mee gedaan heb, oke? ;)))
    ik ga je volgen!!!!!!!!!
    groetjes christel
    ps. ik heb ook een give-away, dus kom je ook nog even bij mij buurten??????????????

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je toch een heeeerlijke site. Vanaf nu ben ik vaste volger. Ennuh.. hoe leuk die give away! Ik doe graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat heb je een leuke blog :)! Leukleuk! Bedankt voor je lieve berichtje. Ik hoop dat wij nog net even mee kunnen doen met je vreselijk leuke give-away :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo! ik lees nu pas je give-away en zou op de valreep nog graag mee willen doen!

    Lieve groetjes, Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Misschien ben ik wel de hekkesluiter, maar ik doe nog graag even mee met je give away. Ik zet nog een dag de link op m'n blog.

    BeantwoordenVerwijderen