volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

woensdag 11 januari 2012

vervolg portemoneetjes


Nanonano, weer terug op aarde. Paar dagen geveld door de griep, maar ik ben er weer én ik heb er een miniverslaving bij. Zie mijn blogje van vorige week, het maken van portemoneetjes. Ik zie overal leuke portemoneetjes in, heb ook een foto van een van mijn kanjers gebruikt. Hier word ik weer blij (en beter) van...

Het is trouwens ook leuk om te geven als die persoon centjes wil voor zijn verjaardag, dan stop je hier het centjes-kadootje in.
Ik ga het vandaag eens proberen bij mijn lieve moedertje (als kleinigheidje voor erbij), want zij is vandaag jarig...
Gefeliciteerd Lieve Mam Xxx!

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn weer leuk!!!! Ik heb er ook al een paar gemaakt!! Ik had ze gezien bij my poppet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg ! Zeker leuk om hier een geldcadeautje in te verpakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk deze zeg:)
  Ik kan het papiertje uit de flow, die ik gebruikt heb zo snel hier niet vinden;)(misschien heb je hem niet op de foto gezet??)
  Maar ik vindt deze ook erg schattig!!
  Dankjewel voor je reactie, lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ik heb deze idd niet op de foto gezet. Ik had even een aanval van deze portemoneetjes dus heb er aardig veel snel gemaakt en een paar op de foto gezet. Houdt mijn blog maar in de gaten ;-) wie weet komt deze nog wel een keer erop te staan. Dank voor jouw reactie. Altijd leuk.

   Verwijderen