volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

dinsdag 13 maart 2012

Plank

Ik weet het! Het is geen kerstmis meer, maar mijn boompje blijft gewoon het hele jaar staan (evenals de kerstverlichting in tak boven de televisie).
Eindelijk heb ik nu een plank boven mijn grijze klepbank in de keuken en daar staat mijn boompje perfect met een aantal fröbels!!


De hartjes heb ik (weer) gemaakt van gordijnenstof met oa knopen en postzegels erop.


7 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ben fan van je hartjes! Zowiezo een lekker blij plankje, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Leuk te horen! Dan ga ik hiermee ook op de HipHandgemaakt Markt mee staan ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een gezellig plankje, boompje is ook leuk met de lente-versiering.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, dat ziet er leuk uit! Zo'n boom kan heus het hele jaar door! En die hartjes zijn super! Waar is die hip en handgemaakt Markt?
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HI Maaike, in september is de HHM in Hengelo, maar op de site www.hipenhandgemaaktmarkt.nl staat de data en plaatsen. (zie link in mijn vorige blogverhaal van 9 maart). Maar de hartjes zijn ook te koop in mijn webwinkel. (zie link linksboven in mijn blog ;-) Dank voor je leuke reactie.

   Verwijderen
 4. Ik vind je hart helemaal top en de boom zou ik ook lekker laten staan, heb je gewoon weer een paas boom of gewoon lekker een boom boom. Hij is gewoon leuk. Fijne plaatjes.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig; je foto's geven me "groot geluk". Dank voor het delen. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen