volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

vrijdag 20 juli 2012

Mijlpaal

Afgelopen week was een bijzondere week voor mij/ons.

Mijn oudste zoon, Daan, nam afscheid van de basisschool. Een behoorlijke mijlpaal vind ik zelf. Die week daarvoor hebben een aantal moeders bedacht om de kinderen een leuk afscheidscadeau te geven aan de school, en dan heb ik mijn mond vaak net iets te snel open en nam dus dit initiatief op mij.
Maar hellup wat bieden wij aan? Iemand riep iets van "wij vliegen uit.." pfff gelukkig, flink geratel in mijn hoofd et voila, een boom wordt in elkaar gezet.Op een middag kreeg ik de kanjers bij mij in huis (ik woon bijna aan de overkant van de school), want ik kwam er wel achter dat ik geen vogels kan tekenen, dus dat mogen ze dan zelf doen met een leuk kleurtje en zelf tekst en naam erin/onder zetten. In groepjes van 5 kwamen de 'coole gasten' aan. "De andere moeder" kwam ook nog 'spontaan' even langs (bakkie erbij), een gezellige middag, Leuk.En het resultaat.... SUPER!!
Woensdagavond was de afscheidsavond met een fantastische musical gespeeld door de kanjers. En na een geweldig avondvullend programma, de leraar had oa voor elk kind een klein gedichtje gemaakt.


mocht Daan het afscheidscadeau (incl. geïmproviseerde speech)geven.De school is er blij mee en de boom wordt zeker opgehangen in de Hall of Fame. En Daan, die gaat nu eerst flink genieten en dan... nog groter worden. (slik)

En vandaag hoorde we dat onze jongste zoon, Teun, morgen al op mag voor zijn B-zwemdiploma, hoeraaa. Ook vanaf vandaag kunnen we dus het hoofdstuk 'zwemles' afsluiten... weer een mijlpaal.

De tijd gaat snel, dus geniet!!!

Fijne vakantie allemaal.

Liefs
Trotse mama.6 opmerkingen:

 1. Herkenbaar verhaal.. mijn zoon heeft ook afscheid genomen van de basisschool. Leuke avond met musical en cadeaus. Spannend hoe het na de vakantie op het voortgezet onderwijs zal gaan!! Maar voor jullie nu eerst ook een heel fijne zomervakantie!
  Groetjes, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier ook een moeder die een paar keer flink moest slikken...tijdens een prachtige musical en persoonlijke afscheidsavond...de volgende dag direct samen schoolspulletjes gekocht...idd een mijlpaal voor moeder en kind..en wat knap van Daan dat er zo een speeche uitgooit!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het afsluiten van de lagere-school-tijd is altijd lastig, maar de volgende fase is ook weer leuk. Leuk cadeau!
  Fijne vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mijlpalen! Kleine kinderen worden groot.
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaat de tijd dan snel he! Bij mij duurt het nog wel even, maar het lijkt me inderdaad een gekke gewaarwording. Dan worden ze ineens echt groot. Het cadeau is super bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee wat een gaaf afscheidscadeau.
  Mijn meisje heeft ook afscheid genomen van de lagere school, helemaal klaar voor die grote stap naar de middelbare. Het zal wennen zijn voor onze moppies!

  BeantwoordenVerwijderen