volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

zondag 3 februari 2013

tevreden..

Wij wonen hier nu bijna 5 jaar en hebben onze keuken nu 2 jaar en nog steeds heb ik niet het idee dat mijn keuken helemaal mijn keuken is. Ik mis nog het eea. Dus het begint weer te kriebelen ..er moet weer wat gebeuren.

Dit is een foto van mijn mooiste stukje keuken, hier ben ik super tevreden mee.Het plankje, met op dit moment kitsche spullen (maar dat verandert ook zo nu en dan).

En dit is het stukje wat ik graag veranderd zie.... Ik zat zelf al te denken de kast een mooie kleur. De lamp weg. Ik ben benieuwd naar andere leuke ideeen, wie.. roept u maar?Fijne tevreden zondag !!

14 opmerkingen:

 1. de kast lekker wit, en de tafel ook.
  de lamp lekker gek pimpen ?

  lekkere ruime keuken heb je trouwens, mooi hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor de kast in een knal-kleur-lijkt me heel gaaf. De kleur van de lampenkap-of de muur in een warm tintje? Hang eerst een vel op om te kijken en te wennen-fijne zondag met veel inspiratie-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor en bijna af.
  Ik zou gaan voor een pastelgroen kleurtje op de kast en de lamp bekleden met een stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn tips: kies een of meerdere accentueren. Bijv. Paars, roze en lichtblauw, of verschillende tinten van een kleur, bijv. Paars, want ik zie al meer paars.
  Wat zou ik aanpassen, de kast een kleurtje, bijv. Wit maar dan een andere tint als de muur en evt. De binnenkant een andere kleur. De tafel goed opschuren en een whitewash geven, zo wordt het niet te wit allemaal, en lijkt niet zo snel vies. Misschien kun je de triptrapstoelen ook wit maken, dezelfde kleur als de stoelen en evt. Kun je de pootjes nog een dip geven. Per stoel een kleur en een eigen hoogte van de dip voor een speels effect.
  Btw, dat bankje is echt super tof en wat een lekker ruime keuken! Zelfs met zo'n grote tafel! Daar droom ik alleen nog maar van.....

  Groetjes,
  Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne keuken/ruimte! Maar ik snap je precies, want ik heb die kriebels ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, ik begrijp wat je bedoelt, zou ook de kast een andere kleur geven. Mooie groene of grijze tint. En in plaats van de lampenkap die je nu boven de tafel hebt, is een kap met mooi wit kant ook mooi, of juist eentje zonder stof. Dus zo'n mooie kitsche kap van de kringloop halen en dan de stof eraf. Kun je eventueel ook weer leuke dingen onder hangen (afhankelijk van seizoen en stemming :-) )
  Wel een foto als het af is he!

  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik ben het eens met Lovely Tough Cookie: de kast in mintgroen! En kun je haken?? Haak dan een hoes om de lampekap, maar wel zodat het paarse erdoor komt.
  Misschien een paar leuke vintage bordjes aan de muur.
  Verder geweldige keuken en lekker ruim. lieve groet, Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi! Wat heeeerlijk zo'n grote keuken!
  En die kast is geweldig! Ik zou 'm ook verven geloof ik, als ik de moed had..
  En hij lijkt me nog mooier uitkomen in het midden van de muur.
  (Maar dan moet de plank weer weg)
  En ik zou de tafel ook verven, of een vrolijk tafelzeil erop!
  Succes en ik ben benieuwd naar het resultaat!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie keuken, maar alles wit wordt wel heel koud! En die mooie houten kast verven vind ik eerlijk gezegd een beetje zonde. Maar hij staat er wel wat ongelukkig in dat hoekje. Misschien een andere plaats of gewoon weg doen als je de bergruimte niet echt nodig hebt? Misschien heb je gewoon vroege lentekriebels?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke keuken en wat een mooie plank met de spulletjes. Prachtig.
  Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie keuken hoor (ik heb dezelfde! ;)) Ik zou ook de kast verven... wit en dan met een mooi zijltje of plaklasticje op de panelen van de kast .... en de muur een pittig kleurtje... voor het contrast! en ipv de plank iets ouds met haakjes eronder nog .. ;) Ik ben heel benieuwd hoe lang de keuken in huidige staat blijft ;) (Mooie vierkante tafel trouwens!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik vind het hoekje waarvan je minder tevreden bent net errug mooi en gezellig! Kast misschien wel in een mooi kleurtje, mintgroen of zacht geel? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. He San,wat een ideetjes allemaal zeg! Wordt het er nu gemakkelijker op of juist helemaal niet? Ik zeg kast verven in grijs of fluor roze, omdat je keuken al lila is. Dan een witte of stoere industriele lamp, die van Flavor was idd leuk, dan allemaal witte stoeltjes gedipt in die mooie groene kleur...ha, ha wat moeilijk toch he..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooooohh!! Wat een gezellige keuken! Ik wilde dat wij in onze keuken ook de eettafel en een leuke kast kwijt konden, maar dat gaat ECHT niet. Ik denk dat een andere kleur voor de kast en een mooie, stoere, nieuwe lamp (ik vind die van HK Living geweldig) het helemaal afmaken. En je klepbank! Die is ook leuk :-) Succes met de finishing touch!!!

  Liefs Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen