volgen

Als je deze link gebruikt kan jij mij hopelijk weer volgen. Of typ dit blogadres www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr . Succes!!! Please choose these link if you want to follow this blog or typ this blogaddress www.kleinegelukjes.blogspot.com/ncr. Good Luck!

zondag 26 februari 2012

Vrolijke hartjes

Worden jullie ook zo blij van vrolijke hartjes, nou ik wel. Het grote hart heb ik gemaakt naar aanleiding van de give-away van Meuk is Leuk. Dank je wel Jolanda voor het idee, was leuk om te doen. En dan het hartjesfoto in lijst, super gefotografeerd door Anne van Kersjes Hieronder de artist herself!!!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hartjes allemaal!
  En bedankt voor de links van de blogs, ga er meteen eens een kijkje nemen :)
  Groetjes, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha the artist herself! Maar ik moet zeggen die foto van mij doet het super bij jullie in de keuken! Wel een eer hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat ziet er leuk uit, lekker vrolijk! Ik zag het hart van Jolanda ook voorbijkomen, en heb het nog op m'n to-do lijstje staan..
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sandra, ik heb je een award gegeven!
  Kijk maar even op mijn blog!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je award. Leuk om op die manier andere blogs te ontdekken. Die van jou is erg leuk. Groeten uit Haarlem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoihoi, Wat leuk dat je met m'n hart aan de slag bent gegaan, leuk geworden zeg. Ze blijven fun hè en lekker fleurig. Die van jou lijkt nog meer op een lapjes hart :-)
  Ik had je resultaat al eerder gezien hoor maar toen lag ik eigenlijk al in m'n nest en dacht ; ik reageer morgen wel en chaoot als ik ben, vergeet ik dat dan natuurlijk weer :-{
  Nou tot blogse maar weer.

  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen